Graag stel ik mijzelf aan u voor. 

Mijn levens motto is: Leven met aandacht, voor jezelf én de ander.  
Ontdekken wat het waard is om te laten groeien!

In een wereld waar het belangrijk is om succes te hebben ontdekte ik dat kwetsbaarheid en werkelijke ontmoetingen juist kracht geeft en schoonheid is.
Zo heb ik ook mijn eigen hart met zijn kwetbaarheid leren kennen. Dit heeft zeker momenten gegeven dat mijn leven pijn deed.
Dat kan ook niet anders omdat we samenleven met anderen en we door elkaar geraakt worden.
Juist in mijn persoonlijke relaties wordt 'mijn ware innerlijk', zichtbaar.
Door compassie, moed en verbondenheid een belangrijke plek in mijn leven te geven, ben ik een levenslange reis aangegaan om te blijven groeien.
Als therapeut en supervisor/trainer ben ik geinteresseerd in wat mensen werkelijk beweegt. Om hier aandacht aan te geven heb ik opleidingen gevolgd en blijf ik mij verder ontwikkelen. Immers, de mens is zo veelkleurig en veelzijdig dat we nooit uitgeleerd raken! Dit ontdek ik ook in de samenwerking met verschillende collega's. Zo is er een breed aanbod ontstaan om inspirerende en veilige trainingen aan te bieden.

Mijn stijl:
Deze kenmerkt zich door: inlevingsvermogen, onderzoekend en verdiepend denken, creativiteit in het contact en indien nodig ben ik provocerend en narratief.
In therapie, supervisie/training help ik je op weg om jezelf te ontmoeten. Soms betekent dit dat je oude patronen of oud zeer onderzoekt en, waar kan, ook opruimt.
Dit leidt tot blijvende groei, persoonlijke professionalisering, verbondenheid én mooie ervaringen.


Kwalificaties.
Ik ben opgeleid tot integratief therapeut, relatietherapeut en supervisor/coach.

Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd w.o. (bedrijfs)Maatschappelijk werk, de vierjarige opleiding Contextuele therapie, NLP practionair en master opleiding, Emotie focus therapie (EFT,relatietherapie), Supervisoren opl. Hulpverlening bij kanker, EMDR en familie opstellingen. 

Je kunt een mail sturen of telefonisch contact met mij opnemen voor het maken van een vrijblijvende kennismaking. 

Ik zie uit naar een ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

 

Wilma Hemsteede van Noorloos