Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Wilma Hemsteede, getrouwd en moeder van 3 kinderen, inmiddels ook grootouder.
Samen met mijn partner woon ik in een heerlijk huis in Emmen waar ook de praktijk is.  

Mijn levens motto is: Leven met aandacht, zorg voor jezelf én de ander. Elke dag is een gift die beleefd en geleefd kan worden. Dit beleven raakt dan alle kanten van het menszijn, je liefdes, je angsten, je kern en wordt het leven jouw verhaal.  Zo heb ik ook mijn eigen hart met zijn twijfels, liefdes en uitdagingen leren kennen.
Door grote life events heb ik geworsteld met God en mens. 

Ik volgde opleidingen, maakte reizen, zocht naar antwoorden of juist niet.
Zo ontdekte ik dat het kunnen luisteren naar de taal van je hart en van het hart van de ander, je meer verbindt met de ander, zonder dat je eigenheid verminderd. Dat maakt het leven kleurrijk en boeiend. Ik geniet enorm van een wandeling aan zee, het water over je blote voeten, reizen, ontmoetingen en verhalen.
In therapie of training help ik je op weg in het (nog) meer leren kennen van wie je bent. Soms betekent dit dat je oude patronen of oud zeer onderzoekt en waar kan ook opruimt.  Dit leidt tot blijvende groei, professionalisering, verbondenheid en mooie ervaringen.

Mijn stijl:
Deze kenmerkt zich door: inlevingsvermogen, onderzoekend en verdiepend denken, creativiteit in het contact en indien nodig ben ik provocerend en narratief.

Ik geloof in de authenticiteit en enorme veelzijdigheid die ieder mens heeft. Relaties zijn voor mij waardevolle verbindingen. Hier ontmoet ik mijzelf en de ander. Sinds 30 jaar  werk ik op verschillende terreinen in welzijn en voer een praktijk voor (relatie) therapie en professionele begeleiding.

Kwalificaties.
Ik ben opgeleid tot contextueel therapeut, relatietherapeut en als supervisor/coach.
Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd w.o. de opleiding tot contextueel therapeut, NLP master opleiding, Emotie focus therapie (relatietherapie)
zorg voor kanker ,supervisie en cursussen om mij blijvend te verdiepen.

Mijn specialisme is (relatie) therapie/training, supervisie en aandacht bij kanker. Door aandacht te geven aan de diepere gevoelstaal van jezelf je partner of collega, ontdek je ruimte en creëer je nieuwe mogelijkheden.

Op de volgende pagina’s kun je zoeken naar welke vorm van therapie,training of supervisie bij jou of jullie vraag past. Je kunt een mail sturen of telefonisch contact met mij opnemen voor het maken van een vrijblijvende kennismaking. 

Ik zie uit naar een ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

 

Wilma Hemsteede van Noorloos